logo

Köpvillkor

Priser: Alla priser är inkl 25% moms.

Betalning: Endast förskottsbetalning gäller. Efter beställning kommer jag att skicka ett mail där jag bekräftar beställningen och ge dig det ordernummer du anger vid inbetalning via mitt bankgironummer: 477-5342. I de fall jag behöver kompletterande uppgifter om smycket kan jag komma att ringa dig. Glöm inte att ange ordernummer vid betalningen. Så fort pengarna kommit mig till handa börjar jag tillverka ditt smycke. Om betalning inte kommit in inom 14 dagar efter orderbekräftelsen raderar jag ordern.

Leveranstid: Jag börjar tillverka ditt smycke så fort som möjligt när jag sett att pengarna kommit in på kontot. Eftersom jag tillverkar smycket specifikt för dig kan det dröja upp till tre veckor till leverans. Vissa smycken finns dock i lager och då levereras dessa omgående.

Leveranssätt: Brev: 35 kr. Detta är den enda kostnaden som tillkommer per order. För order över 800 kr debiteras inga extra kostnader . Som kund betalar du då enbart det dina smycken kostar. Ditt smycke levereras i en fin ask.

Ångerrätt: Du har full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom två veckor. Meddela mig direkt per telefon eller e-post och returnera smycket som skall vara mig till handa inom 14 dagar tillsammans med en kopia på ditt kvitto. Smycket skall vara i lika gott skick som när du fick det. Jag betalar inte returfrakten. Öppet köp och bytesrätten gäller inte de smycken som är specialbeställda (de med namn).

Reklamation: Skulle smycket vara skadat eller på annat sätt defekt (ej transportskadat) skall detta meddelas omgående via mail eller telefon för att jag skall kunna avhjälpa skadan/defekten. Skulle detta uppstå står jag för frakten.

På Instagram och Facebook hittar du mina senaste smycken.

Instagram Facebook